LOGO_yogafrojd_mobilsida_220
Yoga för företag. Lokalen i Falun är redo för en ny grupp.
Yoga för företag. Lokalen i Falun är redo för en ny grupp.


SPECIALANPASSAD YOGA FÖR DIN GRUPP ELLER FÖRETAG

En träning som ger näring både till arbetet och livet i stort

Yogatraditionen är en rikedom för både kropp och sinne. Det finns en stor kraft och möjlighet för grupper och företag att utvecklas genom yoga.

Här kan träningen anpassat helt och hållet till era förutsättningar. Jag kan komma till er. Det går att göra yoga på kontorstolen eller i konferensrummet.  Eller om ni behöver ett värdefullt miljöombyte bokar vi en passande lokal. 

NÅGRA EXEMPEL:
Mindre stress och mer närvaro
Ett program/kurs för stresshantering genom medveten närvaro, enkla rörelseövningar/yoga och samtal om hur vi kan förhålla oss till och hantera livets svårigheter genom metoden ACT - en terapiform för ökad öppenhet och handling för att skapa mening. (ACT = Acceptance and Commitment Therapy)
YOGA för dig som är ovan och nyfiken
Enkla övningar som alla kan vara med på, lekfullt och prestigelöst, för rörlighet, styrka och avspänning. 
YOGA med fokus på ANDNING
Andningen är "mirakeldrogen". Vi tränar tillsammans och ni får med er övningar som stillar tankar och ökar koncentrationen.
AFROYOGA
Enkla glada dansrörelser inspirerade av Västafrikans dans kombineras med mjuk stretch och avslappning á la yoga.
TÄNK SOM EN YOGI
Vad kan vi lära av yogafilosofin i vårt arbete? Ett sätt att finna glädje och helhet. Metoder för att tänka för att finna inre frid, minska känslan av stress/oro och hur vi kan hitta ett meningsfull förhållningssätt till liv och arbete. Här samarbetar jag med Sanna Akasha Tobias, som har en djup kunskap i österländsk visdom och yogafilosofi (Vedanta) och förmåga att så kärleksfullt förmedla den.

SAMSKAPA
Lena Nyberg Samskapa AB utvecklar företag, organisationer och grupper i dialog, kommunikation och förändringsarbete. Leder workshops och faciliterar möten. Yoga, grupputveckling och processledning går utmärkt att förena, här kommer nya erbjudanden att komma under 2021. Ta gärna del av Lenas arbete i SAMSKAPA AB på www.lenanyberg.se

FÖR DISKUSSION OM PRIS OCH UPPLÄGG, HÖR AV ER TILL LENA 072-73 23 503 eller info@yogafrojd.se